Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Home Helpdesk Aanmelden

Doorlinken Voorraad


Onder de noemer 'Doorlinken Voorraad' biedt Cargo Export de mogelijkheid online uw voorraad gebruikte en nieuwe voertuigen door te linken naar meer dan 100 populaire advertentiewebsites. Het invoeren van de voertuigen op meer dan één portal behoort hiermee tot het verleden.

U kunt als klant met deze uitbreiding op eenvoudige wijze uw voertuigen op het internet publiceren, zonder dat uw softwareleverancier tal van koppelingen hoeft te ontwikkelen en onderhouden. Gemakkelijk en eenvoudig via het online systeem van Cargo Export.

Een van de kenmerken die Doorlinken Voorraad zo uniek maakt is het controlemechanisme. Elk voertuig dat het systeem in- en uitgaat doorloopt enkele controlestappen waardoor u als gebruiker altijd kunt inzien waar en of uw voertuig geadverteerd staat. Is het adverteren van uw voertuig niet goed gegaan dan komt dit ook naar voren op uw controlepagina.

Om uw actuele voorraad zo overzichtelijk mogelijk te houden, biedt ons systeem ook de mogelijkheid om uw voorraadlijst te printen.

Cargo Export biedt hierin twee varianten aan, te weten:

Doorlinken Voorraad Auto's
Wanneer u geabonneerd bent op de dienst Doorlinken Voorraad Auto's heeft u de mogelijkheid uw complete voorraad op internet te publiceren. Hierbij kunt u zoveel auto's als u wilt adverteren en daarnaast is het mogelijk om 5 vrachtwagens/zware bedrijfsvoertuigen te adverteren.

Het adverteren van campers en caravans is ook mogelijk met dit abonnement.

Doorlinken Voorraad Vrachtwagens
Wanneer u geabonneerd bent op de dienst Doorlinken Voorraad Vrachtwagens heeft u de mogelijkheid uw complete voorraad vrachtwagens en bedrijfswagens op internet te publiceren. Hierbij kunt u zoveel voertuigen als u wilt adverteren en daarnaast is het mogelijk om 5 auto's te adverteren.

Een combinatie van de bovenstaande pakketten is op aanvraag ook mogelijk.

Doorlinken Eigen Website
Tegenwoordig gaat bijna alles via internet, het meerendeel van uw klanten (en toekomstige klanten) zoekt een voertuig op via het web. Voor maar € 350,- excl. BTW kunnen wij voor u een website bouwen. Op uw website kunt u gemakkelijk uw autovoorraad beheren. Wij bieden standaard websites aan die persoonlijk kunnen worden gemaakt door een eigen logo en tekst. Dankzij onze persoonlijke aandacht kunnen wij u helpen met het opzetten van een website waar u tevreden over bent. Lees meer...

Wij ondersteunen de volgende categorieën:

  • Auto
  • Lichte bedrijfswagen
  • Caravan
  • Camper
  • Vrachtwagen
  • Aanhanger
  • Oplegger
  • Trekker
  • Bus

Hier vindt u de lijst met portals die wij ondersteunen.
Voor al uw vragen omtrent het `Doorlinken Voorraad' systeem kunt u mailen naar doorlinken@car-go.nl